Próximo Evento
LA TEIXIDORA DE VERSOS – Cía. Fàbrica de Paraules
26 de Setembre 2020 - 18:30h i 27 de Setembre 2020 - 12:00h
Espectacle organitzat per l'Institut Valencià de Cultura dins del Pla ReaCtivem Sales ______________________________________________________________________________________________________ Un nou dia comença per a “la Teixidora”; un dia com qualsevol altre. Treballant de la casa al corral, del camp a la cuina, de la llar a la quadra… Un dia ple d'agulles, sabó, sements, olles i animals. Però també, un dia ple d'emocions, de xicotets jocs, de records, de poesia… El món està fet de somnis: la tortuga va somiar amb un abre replet de fruites; la ratapinyada va somiar amb omplir de color l'aire; Yukiyú, Déu del Bé, va somiar amb bressolar l'illa amb el cant de les granotes, ...i les dones i els homes van somiar amb viatjar, explorar, volar, ...; i van omplir el silenci de paraules, i el temps, d'històries plenes de màgia.  
A partir de 4 anys
En Sala La Carreta
POLZET I ELS SEUS GERMANS – Cía. Ferroviaria
3 d'Octubre 2020 - 18:30h i 4 d'Octubre 2020 - 12:00h
Espectacle organitzat per l'Institut Valencià de Cultura dins del Pla ReaCtivem Sales ______________________________________________________________________________________________________ Polzet és un dels grans clàssics de la Lliteratura Universal i del Teatre Infantil. Per què un Polzet mes? Perquè ens hem volgutI acostar al costat mes íntim del protagonista del conte i a partir de la hisòria clàssica hem construït un text mes personal (inspirat en el llibre "El diari secret de Polzet" de Philippe Lechermier) des del qual Polzet, en primera persona, ens compta la relació que té amb el món com un xiquet mes. 
A partir de 5 anys.
En Sala La Carreta
EL SOL I EL GIRA-SOL – Cía. La Carreta Teatre
17 d'octubre 2020 - 18:30h i 18 d'octubre 2020 - 12:00h
Espectacle organitzat per l'Institut Valencià de Cultura dins del Pla ReaCtivem Sales ______________________________________________________________________________________________________ "Había una vegada una família de Gira-sols que vivia feliç en un bell prat gran i solejat. Tots els gira-sols eren encantadors: alegres, juganers i sempre amables. Tots, tots ... menys u. No xarrava amb ningú i sempre pensava en les seues coses ..." Un entranyable conte que tracta sobre el dret a ser diferent. Una imaginativa història plena de fantasia realitzada amb la màgica tècnica del teatre negre, que compta la història del Sol i el Gira-sol, dos inconformistes personatges, que finalment i gràcies a la solidaritat i complicitat d'uns pardalets molt revoltosos aconseguixen complir els seus somnis.
A partir de 2 anys
Sala La Carreta