Resum de la temporada 2020/2021
Mes de 70 representacions que malgrat la pandèmia i totes les aturades, els xiquets, xiquetes i famílies d’Elx han tingut oportunitat de gaudir en Sala La Carreta d’Elx.

Ací us mostrem una recopilació de totes les companyies i obres de teatre de titelles, familiar i escolar, que han passat per la nostra Sala.
Gràcies! sense vosaltres no hauria sigut possible. Esperem que aquesta pròxima temporada puguem continuar oferint-vos les nostres campanyes de Educateatre i Titelles en família.

LA NOSTRA SALA

“Sala La Carreta: Centre de Titelles i Marionetes” obri les seues portes en 1998 amb el ferm propòsit de convertir-se en un espai de producció, formació i exhibició del teatre de titelles i marionetes, i altres arts escèniques.

Durant aquestes 20 temporades hem desenvolupat una programació variada i de qualitat i ens hem convertit en un referent del teatre per a xiquetes i xiquets, creant principalment dues campanyes diferenciades: EDUCATEATRE, Campanya de teatre escolar i TITELLES EN FAMÍLIA, Campanya de teatre familiar.

El resultat d’aquestes 20 temporades ha sigut: de 1800 representacions, 120 espectacles nacionals i internacionals, centenars de centres escolars d’Elx i província, 160.000 espectadors,… i molts, molts somriures.

A l’octubre de 2018 escometem una reforma integral de Sala La Carreta, eliminant barreres arquitectòniques que possibiliten l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

Hem creat una exposició permanent de Titelles i Marionetes i creat nous espais dirigits a Primera Infància i tallers sensorials.

Benvingudes i benvinguts a Sala La Carreta – Un lloc per a somiar

 

Programació 2020 amb ajuda de la GVA, del IVC i del INAEM.