Próximo Evento
#VOLVEMOSALTEATRO Medidas extraordinarias para tiempos extraordinarios

Desde Sala La Carreta sentimos que es nuestro deber acercar la cultura a la escuela y no privar al alumnado de la experiencia enriquecedora del teatro.
Por ello hemos desarrollado un protocolo que permite la asistencia al Teatro de una manera segura #culturasegura basado en los siguientes puntos: 

- Reducción del aforo al 60%.
- Para garantizar la distancia de seguridad, la entrada al Teatro se realizará de forma ordenada y coordinada por el personal de Sala.
- Las funciones se realizarán para grupos de convivencia del mismo centro educativo.
- Realizaremos una única función diaria, para evitar coincidir con otros grupos escolares.
- Garantizamos una limpieza y desinfección diaria antes y después de los espectáculos.
- Todo nuestro personal ha recibido formación específica COVID-19 realizada por la empresa de riesgos laborales.

Según la evolución de las recomendaciones sanitarias y la normativa vigente en cada momento, procederemos a actualizar estas medidas y a informar debidamente. 
Programación sujeta a posibles cambios y/o anulaciones motivados por la situación sanitaria.
ESPECTÁCULOS DISPONIBLES DE LA COMPAÑÍA LA CARRETA TEATRO

Como novedad esta temporada, la Compañía La Carreta Teatro, ofrece cuatro de sus espectáculos en repertorio para realizar en fechas acordadas entre el centro educativo y la Sala, con la finalidad de flexibilizar el calendario y facilitar la visita al Teatro.

Los espectáculos son:
- El Sol y el Girasol - para Infantil y 1er ciclo de Primaria.                     
- Fabularia: el Gallo Kikirigallo - para Infantil y 1er ciclo de Primaria.     
- Dolphin y el mar de plástico - para 1º y 2º ciclo de Primaria.               
- El Hechizo del Dragón - para 2º y 3er ciclo de Primaria.                     


Además esta temporada podréis disfrutad del teatro de tres maneras diferentes:

- Salida al Teatro de manera presencial
- Ver teatro online en el aula
- Teatro en la escuela, "Vamos a tu cole"

Protocolos e información más detallada en el siguiente enlace.
LA TEJEDORA DE VERSOS – Cía. Fàbrica de Paraules
24 y 25 de septiembre de 2020 - 10:30h

Espectáculo organizado por el Institut Valencià de Cultura dentro del Plan ReaCtivem Sales

Un nuevo día comienza para “la Tejedora”; un día como cualquier otro.
Trabajando de la casa al corral, del campo a la cocina, del hogar a la cuadra…
Un día lleno de agujas, jabón, simientes, ollas y animales.
Pero también, un día lleno de emociones, de pequeños juegos, de recuerdos, de poesía…
El mundo está hecho de sueños: la tortuga soñó con un árbol repleto de frutas; el murciélago soñó con llenar de color el aire; Yukiyú, Dios del Bien, soñó con mecer la isla con el canto de las ranas, ...y las mujeres y los hombres soñaron con viajar, explorar, volar, ...; y llenaron el silencio de palabras, y el tiempo, de historias llenas de magia.  
De 6 a 8 años. 
En Sala La Carreta
Espectáculo disponible en castellano.
PULGARCITO Y SUS HERMANOS – Cía. Ferroviaria
1 y 2 de Octubre 2020 - 10:30h
Espectáculo organizado por el Institut Valencià de Cultura dentro del Plan ReaCtivem Sales

Pulgarcito es uno de los grandes clásicos de la Literatura Universal y del Teatro Infantil. Por qué un Pulgarcito más? Porque nos hemos querido acercar al lado mas íntimo del protagonista del cuento, y a partir de la historia clásica hemos construido un texto más personal (inspirado en el libro "El diario secreto de Pulgarcito" de Philippe Lechermier) desde el cual Pulgarcito, en primera persona, nos cuenta la relación que tiene con el mundo como un niño más. 
De 5 a 9 años.  
En Sala La Carreta
Espectáculo disponible en castellano y valenciano.
EL SOL I EL GIRA-SOL – Cia. La Carreta Teatre
16 i 19 d'Octubre de 2020 - 10:30h
Espectacle organitzat per l'Institut Valencià de Cultura dins del Pla ReaCtivem Sales

"Había una vegada una família de Gira-sols que vivia feliç en un bell prat gran i solejat. Tots els gira-sols eren encantadors: alegres, juganers i sempre amables. Tots, tots ... menys u. No xarrava amb ningú i sempre pensava en les seues coses ..." Un entranyable conte que tracta sobre el dret a ser diferent. Una imaginativa història plena de fantasia realitzada amb la màgica tècnica del teatre negre, que compta la història del Sol i el Gira-sol, dos inconformistes personatges, que finalment i gràcies a la solidaritat i complicitat d'uns pardalets molt revoltosos aconseguixen complir els seus somnis.
De 3 a 7 anys
Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià
L’ENCANTERI DEL DRAC – Cia. La Carreta Teatre
De 27 a 30 d'Octubre 2020 - 10:30h
FESTIVAL MEDIEVAL D'ELX EN SALA LA CARRETA

La llegendària història d'un bosc amenaçat, un poble maleït, un dragó enfadat i un heroi inesperat.
La Carreta Teatre adapta un relat d'Antoni Amorós per a submergir-se en l'univers dels joglars medievals i comptar la llegendària història d'un jove heroi que ha de salvar al seu poble de la maledicció d'un formidable dragó que ha deslligat la seua furiosa còlera al veure amenaçada la supervivència del seu màgic regne natural.
De 6 a 11 anys
Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià
HALLOWEEN ES MÁGICO – Cia. El Mago Josemari
3 d'octubre de 2020 - 10:30h
X FESTIVAL DE MAGIA SALA LA CARRETA

Un mag molt poregós, personatges terrorífics creats pels xiquets, una mascota molt roïna, fantasmes, conjurs, carabasses i molta màgia. Un espectacle terroríficament divertit en el que ens riem de les nostres pors.
De 5 a 8 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
NUBE NUBE – Cia. Periferia Teatro
12 i 13 de novembre 2020 - 10:30h
"Nube Nube" és un joc poètic on, amb humor i amor, parlem del que som capaços de donar per a ajudar als altres. Llum és un ser màgic que viu en els núvols. Un dia, un aviador s'estrela en el seu núvol i Llum li entrega les seues ales perquè puga tornar. A partir d'eixe moment, Llum ja no podrà continuar volant i acabarà caient a la terra.

Produït amb l'ajuda del Teatre Circ de Múrcia, Institut de les Indústries Culturals de Murcia/ICA i Centre internacional de la titella de Tolosa/TOPIC.
De 4 a 8 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
JO SÓC EL REI LLEÓ – Cia. Teatre de la Caixeta
19 i 20 de novembre - 10:30h
Un jove lleó de la sabana africana cridat Júnior, aprén quin és el seu paper en el Cicle de la Vida lluitant contra diversos obstacles, fins a convertir-se en el legítim rei. Un divertit espectacle amb actors i titelles que comuniquen una sèrie d'emocions capaces de fer vibrar als més xicotets.
De 4 a 7 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià
MARICASTAÑA – Cia. Titiriteros de Binéfar
27 de novembre de 2020 - 10:00 i 12:00h
Mariacastaña i Bruno arriben d'eixe lloc arcà en què naixen els contes. Miren el públic als ulls i acudixen personatges com a bandades de pardals a menjar de les seues mans. Toquen músiques, reciten faules, inventen desbarats i fan dansar als putxinel·lis en el retaule. Dorm el gat dins d'un barret? Volen veure com un pallasso-equilibrista aguanta en el seu nas una pesada barra? Hi ha una desfilada de granotes, mosques i diables passejant davant del públic? Tot és possible quan Mariacastanya i Bruno arriben convocats per la mirada transparent dels xiquets, encara millor si estan acompanyats.
De 3 a 8 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
LOS TRES CERDITOS – Cia. Teatro Arbolé
11 de desembre de 2020 - 10:30h
Esta història conta les aventures de tres porquets: Tocinete, que és treballador, i Porquet i Gorrinico, que són molt peresosos. Quan han de fer cada un la seua pròpia casa per a amagar-se del llop, el primer es construïx una casa forta amb rajoles i ciment, mentres els altres per jugar i divertir-se només els dóna temps a fer-se cases de palla i de fusta, amb el final que tots coneixem.
De 2 a 5 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
EL ELEFANTITO – Cia. La Canica Teatro
22 de gener de 2021 - 10:00 i 12:00h
Un xicotet elefant ple d'una insaciable curiositat emprén un viatge a través de la selva per a esbrinar què menja el cocodril. En el seu camí es trobarà amb animals de diverses formes, colors i pelatges, als que realitzarà innumerables preguntes. Al final del seu recorregut comprendrà que, més enllà de les seues diferències, hi ha una cosa en comú entre els animals: la terra que habiten, l'aire que respiren, el sol quels il·lumina, el cel que els alberga.
De 3 a 6 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
ADÉU PETER PAN – Cia. Festuc Teatre
5 de febrer de 2021 - 10:00 i 12:00h
A María, una xiqueta amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu iaio, amb el que passa totes les vesprades jugant a ser PETER PAN. Però, una nit, els xiquets perduts es portaran a María de la seua habitació cap al País de Nunca Jamás. I serà llavors quan les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, campaneta, els indis i tot l'imaginari que va escriure James Matthew BARRIE passaran a formar part de la seua realitat.
De 5 a 9 anys
Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i català
ERROR 404 – Cia. Ángeles de trapo
18 i 19 de febrer 2021 - 10:30h
4:04 de la matinada, els sons i malsons es van apoderar de la nit de Steve, junt amb ell, quatre fredes parets que són testimoni dels seus llargs i avorrits dies enfront d'il·luminades pantalles, rodejat de videojocs, enredat amb intangibles xarxes socials i consumit per tot tipus d'objectes tecnològics disposats a absorbir el preat temps de Steve. Però hui res és igual, després d'una sèrie d'inusuals esdeveniments, Steve es veu involucrat en un estrany succés que ho portarà a cometre el major error de la seua vida, o no.
De 8 a 11 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
EL CAVALLET DE FUSTA – Cia. Teatre Buffo
4 de març 2021 - 10:30h
PROGRAMACIÓ ESPECIAL PER EL DIA DE LA DONA

Espectacle de contes amb titelles. Un cavallet de fusta arriba carregat de contes, titelles i cançons. Empar narra i escenifica, amb diferents tipus de titelles, objectes, ninos, titelles de taula, etc... , contes clàssics i moderns com: Katy la Hipopòtam, Històries dels 1001 kavallens i Garbancito. 
De 2 a 6 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià
PAZZZZZZ – Cia. La Mar de Marionetas en coproducció amb Carmen Teatro, Buffo Teatre i Binixiflat
5 de març 2021 - 10:30h
PROGRAMACIÓ ESPECIAL PER EL DIA DE LA DONA

La Xiqueta del fil tix els seus mons onírics per a trobar La Paz. Somia amb Mens, un xiquet amb un enorme cabdell-embolic sobre el seu cap del què vol alliberar-se. Per a això, emprén un viatge sideral buscant respostes als seus problemes. Només amb paciència i amor aconseguirà desentramar els nucs del seu pensament. Quan la xiqueta desperta es pregunta quina relació pot tindre el seu somni amb el món en guerra en què viu. Per a què servixen les paraules si s'utilitzen per a ferir o humiliar als altres? Serà que la gent del seu món guerrejava perquè uns volien imposar les seues paraules als altres? La xiqueta del Fil continua somiant cada nit per a poder imaginar altres mons possibles de dia: Crear Mons en Pau. Pazzzzzz és una divertida invitació a la reflexió, des d'una actitud filosoficolúdica sobre la resolució de conflictes.
De 5 a 8 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
FÉMINA – Cia. Maracaibo Teatre
11 i 12 de març 2021 - 10:30h
PROGRAMACIÓ ESPECIAL PER EL DIA DE LA DONA

"Fémina" és un cant visceral i bell al poder històric de les dones per a moure el món. Ens parla del seu rol en la societat actual des d'una perspectiva clarament feminista, compartint amb el públic emoció i veritat, divertiment i reflexió. El muntatge aborda, a través de la metàfora teatral, temes com el patriarcat, sexisme, cosificació, bretxa salarial, violència masclista, sòl apegalós, sostre de vidre, sororitat...
De 14 a 18 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià.
SOÑANDO EL MUNDO – Cia. Fàbrica de Paraules
15 i 16 d'abril de 2021 - 10:30h
A vegades, necessitem mirar el món amb ulls de xiquet, i deixar-nos volar... A vegades, necessitem fer silenci per a escoltar el so profund que brolla de la terra murmurant paraules antigues. I altres vegades, tan sols necessitem tancar els ulls i somiar. El món està fet de sons: la tortuga va somiar amb un arbre replet de fruites; la rata penada va somiar d'omplir de color l'aire; Yukiyú -Déu del Bé - va somiar de bressolar l'illa amb el cant de les ranas,... i les dones i els hòmens van somiar amb viatjar, explorar, volar...; i van omplir el silenci de paraules, i el temps, d'històries plenes de màgia.
De 3 a 9 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
EL COLOR DE LOS BESOS – Cia. La Carreta Teatre
Del 20 al 22 d'abril de 2021 - 10:30h
#ElsMesPetits FESTIVAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER A PRIMERA INFÀNCIA

De quin color és un bes?
Una història tendra, divertida i optimista de veure i sentir la vida, com el seu protagonista, que el que més li agrada en el món és pintar, i té la genial habilitat de transmetre'ns els seus pensaments, sensacions i emocions a través dels colors. Obra de teatre amb titelles, objectes, música i llum.
De 0 a 3 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià.
FOR+ – Cia. Xarop Teatre
23 d'abril de 2021 - 10:30h
#ElsMesPetits FESTIVAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER A PRIMERA INFÀNCIA

Pupi és un xiquet menut, se submergix en els seus sons emportant-nos amb ell al món del joc, dels seus gargots que dansen i canten al ritme de l'alegria i del color. Este és un viatge fins a la imaginació de Pupi, on totes les coses poden ser possibles, cobrant vida per a fer-nos sentir i somiar. Quan Pupi obri els ulls alguna cosa en el nostre interior ha canviat, perquè ell som tots!
De 9 mesos a 4 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià.
EL TENDAL – Cia. Pampol Teatre
26 i 27 d'abril de 2021 - 10:30h
#ElsMesPetits FESTIVAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER A PRIMERA INFÀNCIA

Mai és massa prompte per a estimular els bebés amb bones experiències com el teatre.
Donem la benvinguda al teu bebé al món dels espectacles infantils de la millor manera possible, amb EL TENDAL.
De 0 a 3 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià.