AULA DE TEATRE

El Taller de Teatre de Sala La Carreta ha acollit a centenars d’alumnes durant molts anys, on xiquets/es dels diferents cicles d’educació infantil i primària han pogut gaudir d’aquesta activitat artística, educativa i teatral, en un ambient no competitiu i respectant els interessos i ritmes personals dels seus integrants.

El respecte, la cerca a través de la creativitat i la solidaritat conformen l’esperit d’aquest projecte on es fomenta l’educació emocional, educació en valors, el pensament divergent, l’expressió corporal, oral, etc.

Adaptant i transformant el taller a les edats, interessos i realitats del grup conformat des del joc teatral.

Des del Taller de teatre busquem una sèrie d’objectius, sempre tenint en consideració la diversitat dels seus participants, com:

  • Desenvolupar un ambient lliure de judicis i de competició, incidint en la consciència positiva del grup.
  • Ajudar a reconéixer, acceptar i gestionar les nostres emocions i les de la resta.
  • Acostar-nos a l’experiència teatral des del joc en un ambient pròxim i divertit.
  • Promoure actituds que afavorisquen la presa de decisions (obra de teatre, personatges, rols, jocs) per part dels seus integrants.

Si desitges obtindre mes informació sobre els continguts del taller de teatre, horaris, preu, etc. pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: sala@lacarretateatro.com o en el telèfon: 615116729